Technisch tekenaar

FUNCTIE

Je staat in voor het uittekenen van uiteenlopende metaalconstructies. 3D tekensoftware staat ter beschikking om de metaalconstructies te modelleren en detailleren. Vanuit deze tekensoftware geef je met oog voor detail vorm aan de werkhuistekeningen en de montagetekeningen. Je bereidt het productiedossier voor de werkplaats en het montagedossier voor de werf voor. Je werkt in nauw overleg samen met de zaakvoerder. Daarnaast ben je bereidt om opmetingen uit te voeren op de werf.

Profiel

  • Je beschikt over een technisch diploma
  • Je beschikt over ervaring in de metaalsector
  • Je kan werken met inventor
  • Je hebt een goed technisch inzicht
  • Je kan zelfstandig werken en in team werken
  • Je werkt ordelijk en gestructureerd
  • Kennis van BIM en VCA-attest zijn pluspunten

Aanbod

Een boeiende en afwisselende functie binnen een jong en dynamisch familiebedrijf. Samenwerken met collega’s in een aangename werksfeer met oog voor een goede kwalitatieve service voor de klant. Loonpakket is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en competenties.

Solliciteer hier - Voeg jouw CV TOE

UPLOAD je CV (pdf, doc of docx) max 3 MB