Monteur

FUNCTIE

In deze functie sta je in voor het monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de afwerking van een constructie volgens de montageplannen en richtlijnen.

Profiel

  • Je beschikt over ervaring in de metaalsector
  • Je hebt een goed technisch inzicht
  • Je hebt een goede kennis van planlezen
  • Je kan zelfstandig werken en in team werken
  • Je werkt ordelijk en gestructureerd
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Rijbewijs BE, laservaring en VCA-attest zijn pluspunten

Aanbod

Een boeiende en afwisselende functie binnen een jong en dynamisch familiebedrijf. Samenwerken met collega’s in een aangename werksfeer met oog voor een goede kwalitatieve service voor de klant. Loonpakket is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en competenties.

Upload je CV in Word of pdf-formaat. max 2 MB.

Solliciteer hier - Voeg jouw CV TOE

UPLOAD je CV (pdf, doc of docx) max 3 MB