Gecertificeerd met het CE-label

Je bent zeker van de juiste kwaliteit wanneer je samenwerkt met Wim Vandevoordt. Dat reflecteert zich in de verplichte certificaten en vereisten. Sinds 1 juli 2014 zijn er een aantal nieuwe verplichtingen in de productie en installatie van staalbouw.

Concreet betekent dit dat de metalen constructiedelen enkel en alleen op de markt gebracht mogen worden met een bijbehorende markering (CE-markering) en volgens de bepalingen van EN1090.

Als opdrachtgever, aannemer en bouwheer is het belangrijk om te weten dat enkel CE-gemarkeerde delen de veiligheid van de bouwwerken waarborgen. Als metaalbedrijf vinden we het erg belangrijk om de juiste certificering te verkrijgen, daarom zijn we TÜV-gecertificeerd.

  • EN 1090-2 (staal) – EXC 4
  • EN 1090-3 (aluminium) – EXC 4